Du har 0 produkter i indkøbsvognen(vis indkøbsvogn)

Grillhytte

En Viking Grillhytte er unik i sig selv og udgør samtidig et spændende alternativ til traditionelle havepavilloner, lysthuse, annekser, jagthytter og mindre fritidshytter. Ildstedet i midten af hytten bruges både til opvarmning af hytten og til madlavning – alt i alt et fantastisk værested.

Vi tilbyder Viking Grillhytte 6,9 m2 leveret til vores...

,-
Loading

Vi tilbyder Viking Grillhytte 9,2 m2 leveret til vores...

,-
Loading

Vi tilbyder Viking Grillhytte 14,9 m2 leveret til vore...

,-
Loading

Vi tilbyder Viking Grillhytte 16,5 m2 leveret til vore...

,-
Loading

Her er historien om min grillhytte ……

Jeg lever på et beskedent landsted i pragtfuld natur på Vestsjælland. I flere år ønskede jeg mig en lille jagthytte, som kunne stå i skoven. En havepavillon var også på ønskelisten og et lille anneks til at sove i, og som også kunne bruges som lysthus ville heller ikke være af vejen. Men man kan jo ikke få det hele, eller kan man ….

Jeg kom i tanke om, at jeg på en af mine mange jagtture til Norge, havde set en slags hytte med ildsted indenfor. Den måtte jeg vide mere om. Via internettet kom jeg i kontakt med det norske firma Grillhyttespesialisten, og det endte med at jeg købte en viking Grillhytte på 9,2 m2.

Jeg byggede den selv sammen med gode venner. Det meste var enkelt og noget var lidt mere kompliceret. Resultatet oversteg alle mine forventninger. En fryd for øjet og herlig at bruge.

Nu indser jeg at jeg rent faktisk fik det hele – og mere til. Hytten har et væld af anvendelsesmuligheder. Jeg finder løbende på små ændringer og forbedringer i tillæg til standardindretningen, så grillhytten hele tiden udvikler sig i min personlige retning.

Jeg har fået en meget dekorativ grillhytte, hvor jeg kan varme mig og lave lidt mad i al slags vejr…

Jeg har fået en skøn blanding af en havepavillon og et lysthus. Her kan jeg læse en god bog, høre lidt musik eller bare hænge ud med et par venner. Vi har uden problemer siddet 12 voksne rundt om den åbne ild med kaffe og cognac efter en god sommermiddag udenfor…

Jeg har fået et anneks, hvor jeg indimellem vælger at sove og hygge mig helt for mig selv…

Jeg har fået en rå jagthytte, hvor vi hygger os efter jagten, tørrer os ved den åbne ild, fortæller røverhistorier og får en lille tår til halsen…

Dette værested har rigtig mange venner og bekendte nu oplevet. Ingen havde før set noget lignende og alle er meget begejstrede.

I dag samarbejder jeg med Grillhyttespecialisten og repræsenter dem i Danmark. Jeg håber du har lyst til at klikke dig ind på de forskellige hytter og lade dig inspirere.

Du er velkommen til at kontakte mig på 7020 1033 så vi kan tage en snak om dine ønsker og behov. Jeg vil rådgive dig og hjælpe med at afdække om en grillhytte er det du leder efter eller ej.

Rigtig god fornøjelse

Michael Møller