Du har 0 produkter i indkøbsvognen(vis indkøbsvogn)

Havepavilloner

En Viking Havepavillon er unik i sig selv og udgør samtidig et spændende alternativ til traditionelle havepavilloner og lysthuse. Vi tilbyder den i forskellige størrelser med og uden bålsted og kraftige bænke. De store vinduer er med til at skabe den særlige atmosfære.

Vores havepavilloner og lysthuse er meget solide, og med den rette behandling af det ubehandlede træ, får man et helt specielt værested, der kan holde til vores omskiftelige og fugtige klima. Man kan hygge sig med venner og familie i store dele af året i disse havepavilloner.

Vi tilbyder Viking Havepavillon 9,2 m2 leveret til vor...

,-
Loading

Vores ottekantede lysthus på 10 m2 har store panorama v...

,-
Loading

Vi tilbyder Viking Havepavillon 16,5 m2 leveret til vo...

,-
Loading

Denne fritstående pavillon er en ekstra gevinst til hav...

,-
Loading

Vi tilbyder havepavilloner i et rigt udbud af størrelser og variationer. Vi tilbyder også en åben pavillon. Vi håber du har lyst til at kigge nærmere på de forskellige typer af lysthuse og havepavilloner. En grillhytte kan også være et spændende alternativ. Hvis du ønsker at holde varmen og måske lave lidt mad i din havepavillon er dette også muligt. Flere af vores havepavilloner leveres med bålplads og grill i rustfrit stål med velfungerede røgfang og skorsten. Således kan du have glæde af din havepavillon det meste af året.

Hvis du har særlige ønsker til design, er du altid velkommen til at kontakte os. Eksempelvis kan vi levere taget i andre farver end sort.

Alle vores produkter leveres som byggesæt i moduler. Dette gælder også for vores havepavilloner og lysthuse. Ved hjælp af monteringsvejledninger og plantegninger monteres en havepavillon relativt let af tre personer. Du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning omkring montage.

I produktoversigten finder du links til de enkelte modeller af havepavilloner og lysthuse. Alle priser er inklusive transport til terminal i Glostrup. Her kan du enten selv afhente eller få en vognmand til at transportere din havepavillon helt hjem.

Alt efter hvor du bor og hvad du ønsker dig af din pavillon, er det muligt at vinduer i alle seks eller otte sider vil virke for åbent. Vi kan derfor også tilbyde havepavillonerne med en eller flere hele vægge uden vinduer. Kontakt os for et tilbud. Tilsvarende kan vi variere antallet af vinduer som kan åbnes.

Vores havepavilloner på 9,2 m2 og 16,5 m2 er udstyret med kraftige bænke langs væggene, samt grill/ ildsted og skorsten i midten af pavillonen. Rundt om grillen er der små borde du kan klappe op. Vores lysthus på 10 m2 leveres uden bænke og grill. Du kan således indrette denne pavillon helt efter dine egne ønsker. Ring til os så vi kan få en snak om alle mulighederne og dine ønsker inden du vælger din nye havepavillon.