Du har 0 produkter i indkøbsvognen(vis indkøbsvogn)

En Viking Grill-jagthytte er unik i sig selv og udgør samtidig et spændende alternativ til traditionelle jagthytter. Ildstedet i midten af jagthytten bruges både til opvarmning og til madlavning – alt i alt et dejligt jagtligt værested.

Vi tilbyder Viking Grillhytte 6,9 m2 leveret til vores...

,-
Loading

Vi tilbyder Viking Grillhytte 9,2 m2 leveret til vores...

,-
Loading

Vi tilbyder Viking Grillhytte 14,9 m2 leveret til vore...

,-
Loading

Vi tilbyder Viking Grillhytte 16,5 m2 leveret til vore...

,-
Loading

Her er historien om min jagt-grillhytte:

I flere år ønskede jeg mig en lille jagthytte, som kunne stå i skoven. Et lille anneks til at sove i, og som også kunne bruges som lysthus ville heller ikke være af vejen.

Jeg kom i tanke om, at jeg på en af mine mange jagtture til Norge, havde set en slags jagthytte med ildsted indenfor. Den måtte jeg vide mere om. Via internettet kom jeg i kontakt med det norske firma Grillhyttespesialisten, og det endte med at jeg købte en viking Grillhytte på 9,2 m2 – en alternativ jagthytte.

Jeg har fået en meget dekorativ jagthytte, hvor jeg kan varme mig og lave lidt mad i al slags vejr… Vi har uden problemer siddet 12 voksne rundt om den åbne ild.

Før, under og efter jagten skal jagthytten danne rammen om det sociale. Det er i jagthytten vi mødes. I jagthytten får vi vores morgenkaffe og spiser vores frokost. Når jagten er forbi hygger vi os efterfølgende i jagthytten.

Det er vel ikke så tit man sover i sin jagthytte. I denne jagthytte kan man sagtens overnatte et par stykker eller flere, hvis man vælger den større jagthytte.

Jeg har fået en rå jagthytte, hvor vi hygger os efter jagten, tørrer os ved den åbne ild, fortæller røverhistorier og får en lille tår til halsen…

I dag samarbejder jeg med Grillhyttespecialisten og repræsenter dem nu i Danmark. Jeg håber du har lyst til at klikke dig ind på de forskellige hytter og lade dig inspirere.

Du er velkommen til at kontakte mig på 7020 1033 så vi kan tage en snak om dine ønsker og behov. Jeg vil rådgive dig og hjælpe med at afdække om en grillhytte er den jagthytte du leder efter eller ej.

Rigtig god fornøjelse