Du har 0 produkter i indkøbsvognen(vis indkøbsvogn)

Brændefyret Vildmarksbad

Er du på udkig efter et vildmarksbad? Vi tilbyder vildmarksbadet i to forskellige træsorter, lærk og gran. I vildmarksbadet kan du hygge dig sommer og vinter med venner og familie. Om sommeren kan du svale af, og når det er koldt føles det bare herligt at nyde naturen udenfor i et dejlig varmt bad. Du kan med stor fordel placere vildmarksbadet i vores åbne pavillon. Den åbne pavillon er designet, så den passer perfekt til vores vildmarksbade.

Tag et forfriskende vildmarksbad året rundt sammen med ...

,-
Loading

NB! Vi har badestamper i forskjellige størrelser, kvali...

,-
Loading

Vi tilbyder vildmarksbadet i flere varianter. Tænk over hvor du vil placere dit vildmarksbad inden du beslutter dig.

Skal dit nye vildmarksbad bygges ind i din terrasse er det måske hensigtmæssigt at vælge lærk, der kræver mindre vedligehold end gran. Vælger du dit vildmarksbad i gran kan du selv behandle og male træet, så det passer i farven til de omgivelser du placerer den i.

Priserne er inklusive transport til terminal i Glostup. Her kan du selv afhente dit vildmarksbad, eller lade en vognmand stå for hjemtransporten.

Vildmarksbadene kommer som samlesæt. Det er relativt ukompliceret at samle vildmarksbadet selv, hvis man er lidt fiks på fingrene. Vi kan også levere vildmarksbade, der er færdigmonterede – her skal man dog regne med højere transportomkostninger og dermed højere pris. Vi anbefaler derfor at man samler sit vildmarksbad selv eller får hjælp fra en håndværker.

Når man har samlet sit vildmarksbad, går der et stykke tid før end det bliver helt vandtæt. Når vildmarksbadet fyldes med vand, begynder tætningsprocessen. Normalt vil det tage 3-5 døgn før end dit vildmarksbad er blevet helt tæt. Det er vigtigt at vildmarksbadet altid er fyldt med vand igennem hele sommerhalvåret. I perioder med frost skal dit vildmarksbad være helt tømt for vand.

Vi anbefaler at man træbehandler sit vildmarksbad hvert år, hvis man har valgt gran. Dette sikrer lang levetid.